“Klubben for vækst” – lær at sende ånder videre…til hvor de skal være! – Præstøgaard

“Klubben for vækst” – lær at sende ånder videre…til hvor de skal være!

19sep2019

Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Måske du sanser ånder omkring dig, og din krop fortæller dig det allerede!

From 19:00 until ca. 20:30

At Præstøgaard v. Helle Philip

Jungshovedvej 39AE

195 kr.

Helle Philip

Dagens Tema: Lær at modtage fra ånder - og send dem videre.......

Bliver du let påvirket af andre mennesker og deres energier? Hvad hvis, vi også bliver påvirket af de afdøde, der er omkring os - og at du meget meget let kan lære at ændre det, og skabe plads og lethed omkring dig!

Den lethed og rare fornemmelse jeg får, når jeg har sendt ånder videre til der, hvor de vil/skal være, vil jeg gerne give videre til dig.

Fra jeg var helt lille, sansede jeg energier og ånder omkring mig, men blev ret bange, så bange at jeg næsten hele min barndom lå vågen om natten. - Jeg ville have ønsket at mine forældre kunne have lært mig at sende dem videre.

Ånder og afdøde, er som os, der er i vores fysiske kroppe - nogle vil gerne være i nærheden af os, fordi de fornemmer at vi er lette at kommunikere med. Og gerne vil have at vi giver beskeder videre. Eller vil give dig en besked, og måske hjælpe dig.

Du vil lære at sende dem væk du ikke vil have omkring dig - og det vil give dig mere plads og energi til at være dig. Og du lærer også at modtage det de vil give dig.

- og behøver jeg at fortælle dig, at vi gør det med hygge og god stemning.

Mange af os fornemmer ånder omkring os via vores krop - måske når du har ondt i maven, har hovedpine, ondt i ryggen, eller susen for ørerne, så er det faktisk bare ånder, du sanser omkring dig. Og ved at sende dem videre, så vil det lette i din krop.

Et fantastisk redskab alle skulle lære!

 

Kom med i Klubben for Vækst og lær det på denne aften -og meget andet også
Du lærer at ændre det med lethed, og du vil kunne mærke ændringen med det samme - og du lærer det så grundigt, at du kan fortsætte med at gøre det, hvor og hvornår du vælger det.


Pris: 195 kr.
Tilmelding nederst på denne side

 

Generelt for Klubben for Vækst  - den 3. torsdag i hver måned

Hvad kommer der til at ske i Klubben For Vækst?  Og hvad kan du få ud af det?

Det er en åben klub, for dig, der gerne vil videre i dit liv, og ikke rigtig har fundet det, der giver dig de forandringer og ændringer i dit liv du gerne vil have. Alle udfordringer tages op i Klubben.

Du deltager på torsdage du kan og vil - og meget gerne hver gang.

 • Aftenen begynder med, at jeg sætter en healingsenergi i gang,
  der vil virke på os alle, og på de områder, vi er villige til at modtage en ændring i. Når vi er flere samlet er energien endnu stærkere.
  Healingsenergien vil være forskellig fra gang til gang.
 • Derefter har jeg forskellige input til vores aften, som meget hurtigt leder hen til brugbare værktøjer til dig. Du vil med disse værktøjer lettere opnå større bevidsthed omkring dig selv. Og dermed mere lethed, glæde og begejstring for dit liv.
 • Derefter vil der være tid til at stille spørgsmål, om din situation, og hvilke udfordringer du har. Og hvor du kunne tænke dig en ændring.
  Ved at være villig til at stille spørgsmål, åbner det op for endnu mere bevidsthed, og vi får alle stor gavn af det.  Jeg vil udfra spørgsmålene komme med endnu flere værktøjer og ideer, som alle kan bruge hjemme, til at skabe de forandringer de gerne vil have.
 • Jeg tuner mig ind på, hvad der vil bidrage allermest til os alle sammen.
 • I "Klubben for vækst", vil atmosfæren være tryg og  omsorgsfuld - og de problemstillinger der bliver bragt op, kender vi alle i en eller anden grad, så gruppen vil på den måde bidrage til hinandens forandring.


Du er meget velkommen til at tage din veninde/ven med og sammen få en anderledes og spændende aften, som I sammen kan støtte hinanden i at blive ved med at gøre brug af disse metoder og ideer jeg fortæller om.

Jeg vil meget gerne være med til at inspirere dig til at modtage din egen bevidsthed og viden om alt omkring dig.

Kom med små eller store udfordringer og vær villig til at se på det fra andre vinkler.

Vi er så meget mere bevidste end vi lige giver os selv kredit for!
Og jeg ved, at disse aftener vil være med til at ændre dit liv.

 

Glæder mig så meget til at se dig på torsdag.

Kærlig hilsen

Helle Philip

Healer, intuitiv coach,
psykoterapeut, kropsterapeut, m.m.

Sted: Præstøgaard, Jungshovedvej 39AE, 4720 Præstø

 Hvis du ikke kender mig, kan du læse lidt mere om mig her i min profil

There are 7 people coming.

Der er 8 pladser tilbage.

Leave Comment