Tension, Stress & Trauma Release (TRE®) – Præstøgaard

Tension, Trauma and Release Exercises

TRE bliver brugt af tusindvis af mennesker over hele verden, som et effektivt redskab til at frigive kronisk traumatisk stress, som et værktøj selv at kunne sin egen stress, og mindske fysiske spændinger og følelsesmæssige traumer. Det er hurtigt blevet en populær måde at slippe hverdagens stress, spændinger og angst på.

TRE er et program med 6 lette øvelser, der forløser dybe spændinger, stress og traumer, samt genetablerer den indre balance.

Vi er alle traumatiserede i en eller anden grad! Det kan være af alvorlige oplevelser, som ulykker, barndomstraumer eller af stress, som desværre er mere og mere almindeligt at blive påvirket af.

Vi reagerer ved at nervesystemet bliver sensitivt og vores muskler spænder op. Vi er klar til “kamp eller flugt”. Specielt psoas-musklen i hofte og lændeområdet hænger sammen med vores stress tilstand.
Når psoas-musklen er spændt op, er kroppen i et konstant alarmberedskab.

Den første TRE session med mig indeholder flg.:

  • Samtale omkring din situation
  • Gennemgang af TRE øvelserne
  • Individuel tilpasning af øvelserne
  • Skriftligt materiale over TRE

Pris for ca. 90 min.`s session 1.250 kr.

Lær at tænde dine egne reflekser til at ryste!

TRE er et sæt øvelser, der hjælper til at frigøre dybe spændinger fra kroppen ved at fremkalde en rysterefleks i kroppen.
Rystelserne stammer dybt inde fra psoas-muskulaturen, som er placeret inde i hofteskålen, og kan være meget svær at afspænde ved almindelige afspændings teknikker.

De blide rystelser har en effekt ned langs røgsøjlen og slipper spændinger fra korsbenet til kraniet.

Øvelserne er en simpel form for at strække sig og bruges til forsigtigt at udløse denne sitren og rysten af musklerne.
Når teknikken er lært, kan den være et supplement til dine almindelige fysiske aktiviteter, på linje med at gå en tur eller dyrke yoga. Du kan bruge den efter fysisk træning, eller imens du sidder og ser TV. Din hjerne er dermed beskæftiget med andre ting, og dermed kan kroppen få “lov” til at sitre uden indblanding fra den kontrollerende hjerne.

Til sidst, vil rystelserne i visse situationer, blive fremkaldt naturligt af sig selv for at reducere din stress og spændinger i kroppen, der er kommet i løbet af dagen.

Dit nervesystem og alarmberedskab med FLUGT KAMP og FRYS vil blive healet og kroppen kommer i en rolig tilstand, hvor dit nervesystem får mulighed for at heale.

Vi gør som dyrene!
Vidste du at dyr naturligt ryster livstruende oplevelser af sig, og lever tilsyneladende upåvirkede videre?

TRE er en teknik, der bruger simple bevægelser til at frigøre stress og spændinger i kroppen, der er ophobet fra korte eller langvarige stressende situationer eller traumatiske oplevelser.

“Vi undertrykker naturen” siger David Berceli i Psykologi bladet 2009
“Traume Releasing Exercises (TRE) er designet, så de faktisk gør det modsatte af, hvad kroppen gør i forbindelse med et traume, hvor især hoftens vigtigste bøjemuskel, psoas-musklen, trækker sig sammen. TRE øvelserne går ud på at trække musklerne sammen og spænde af – så kommer rystelserne, og så forløses traumerne.”

Sammen med TRE lærer du værktøjer til at kommunikere med kroppen!

Ved at stille spørgsmål til din krop under og efter øvelserne, vil du opnå en langt større indsigt i, hvad din krop rent faktisk har brug for, og hvad din krop absolut ikke vil være med til.

Det er langt mere end det andre kalder kropskontakt, det er samtale med kroppen. Din krop er så vidende om så mange ting, – da traumet er et fravær af vores bevidsthed i kroppen og med os selv, ved vi faktisk ikke, hvad vores kroppe har brug for.
Vil du opleve, hvordan du kan komme i snak med din krop? og dermed opleve en fantastisk glæde og lethed ved at være dig, og at have denne krop?

Bestil en individuel TRE session med mig i dag!

“Det har været vildt at opleve, hvordan kroppen kan bevæge sig, ryste og lave vilde bevægelser uden kontrol fra hovedet.Jeg har haft stor glæde af kurset, da det har forløst en masse jeg har båret rundt på efter en periode med stress. Det at Helle bruger værktøjer til at kommunikere med kroppen undervejs har været super godt og bidraget til at ændre energien omkring ting som vrede, angst etc. Det har føltes som et bidrag til kroppen indeni og udenpå.”
Mariah

Jeg har igennem årene undervist rigtig mange i TRE, som har lidt mere eller mindre af stress. Et middel til selv behandling af stress. Rystelserne gør at vi bliver bragt ind i det parasympatiske nervesystem, der får os til at slappe af. Det er netop denne tilstand, så mange mennesker med stress ikke selv kan bringe sig selv i. De har forsøgt meditation, afspænding, yoga, og det virker lidt, men at blive i det parasympatiske nervesystem i en længere periode, med omsorg og blidhed, – det er det som healer os op.

Rysteøvelser lægger medicinen på hylden – se og hør, hvordan på Tv2 22. marts 2019

http://livsstil.tv2.dk/2019-03-22-65-aarig-har-lagt-al-medicin-paa-hylden-ryster-sig-til-et-bedre-helbred

Se Dato for næste ledig tid til TRE Tension Release Exercises

TRE på Præstøgaard!

Hvis du ikke kan få tiderne til at passe på Bookingssiden for dig, så ring på 26210512 eller skriv til mig på HellePhilip@hotmail.com