Bowtech – Præstøgaard

Muskel- og Bindevævsterapi

Bowtech er en dynamisk behandlingsform baseret på muskel- og bindevævsterapi, der kan afhjælpe både dine akutte og kroniske problemer. Bowtech behandlingen går ind og afbalancerer din krops energiflow så din krop kan hele op igen.

En Bowtech behandling responderer positivt på en række fysiske problemer:

Ryg- og iskiassmerter
Stress og spændinger
Nakke- skulder- og lændeproblemer
Søvnløshed
Knæ- og ankel problemer
Menstuationsproblemer
Fibromer
Tennisalbue og musearm
Graviditetsproblemer
Astma og allergi
Migræne og hovedpine
Piskesmæld

Siden jeg er startet i behandling hos Helle, har jeg ikke haft uro/lægkramper ved sengetid, som jeg ellers har været generet af i mange år.
Min kroniske hovedpine og nakke/rygsmerter er mildnet markant, og mit smertestillende forbrug er yderligere faldet drastisk.
Jeg er så glad for at kunne være mere “på” sammen med mine unger, når jeg nu ikke har så ondt længere.
– Maria efter en behandling, hvor jeg kombinerede Kranio Sakral Terapi og Bowtech

Behandlingen

Gennem en række præcise blide bevægelser og tryk på specifikke muskelpunkter, sættes kroppens egne ressourcer i stand til at helbrede sig selv. Der holdes korte pauser mellem hver serie berøringer, så din krop får mulighed for at respondere. En behandling varer fra 1/2 til 1 time afhængig af problemstillingen.

Bowtech praktiseres i dag af mere end 10.000 terapeuter over hele verden og anses for at være en velegnet og sikker behandling for såvel nyfødte som ældre.

Særligt om Bowtech og Piskesmæld

Jeg har arbejdet med klienter med piskesmæld og klienter med lettere hjernerystelse igennem de sidste 15 år. Som med anden behandling gælder det også for Bowtech, at jo hurtigere der iværksættes et behandlingsforløb efter skaden/ulykken er sket, jo lettere er det for kroppen at rette op på skaderne.

Min erfaring er, at en kombination af Kranio Sakral Terapi og Bowtech giver en god effekt. For at din krop kan integrere Bowtech behandlingen er det vigtig, at den værste stress efter dit piskesmæld er i aftagende. Du heler mest optimalt ved at modtage Kranio Sakral Terapi først og dernæst at få 3-4 Bowtech behandlinger efterfølgende.

Baggrunden for Bowtech

Bowen teknikken blev udviklet i Australien i 1950èrne af Tom Bowen. Han blev en højt værdsat terapeut, der behandlede over 13.000 patienter om året. I 1974 indgik han samarbejde med Oswald og Elaine Rentsch, der i 1987 grundlagde; The Bowen Therapy Academy of Australia med henblik på at beskytte og sikre at den blev videregivet i sin oprindelige form, som i dag er kendt under navnet “Bowtech”.

Bowen teknikken har allerede skabt forbløffende forbedringer ved mange former for fysiske skader eller andre former for fysiske problemer, gennem den særlige behandlingsform, der reaktivere kroppens egen energistrøm og genopretter ubalancerer. En ekstra sidegevinst ved Bowen behandlingen er en klar revitalisering af kroppen, der både afhjælper og modvirker fysiske stress symptomer.

Gode råd efter en Bowtech behandling

For at sikre dig det bedste udbytte af behandlingen, anbefales det, at du ikke i 3-4 dage inden en Bowtech behandling har modtaget andre behandlingsformer. Da din krop bliver stresset. Hvil gerne efter behandlingen, helst liggende, – mærk de ændringer, der sker, og giv dig selv ro.

Sid ikke ned mere end ½ time ad gangen, da energiflowet, der er sat i gang ved behandlingen, derved bremses.

Da behandlingen løsner spændinger, er det givtigt at drikke en del vand, for at få kroppen skyllet igennem. Gerne renset, beriget vand, der lettere optages i cellerne. Du kan komme til at opleve stemningsskift og følelse der blusser op.
Du kan forhåbentlig opleve, at det løsner op for spændinger og at din krop slapper af.

Se DATO for næste ledig tid til en Bowtech Behandling

Bowtech Behandling på Præstøgaard

Hvis du ikke kan få tiderne til at passe for dig, så ring eller skriv endelig på Mobil 26210512 eller HellePhilip@hotmail.com