Kranio Sakral Terapi / Hoved-Ryg-Terapi – Præstøgaard

“Hoved-Ryg-Terapi” er -En afspændende behandling!

Kranio Sakral terapi (eller oversat) Hoved-Ryg-Terapi er en meget nænsom behandling. Under behandlingen vil de fleste opleve at komme i en meditativ tilstand, hvor man befinder sig i stadiet mellem hverken at være vågen eller sove helt. Dette er den samme tilstand, som man kan opnå via meditation. Du er hverken vågen eller sover helt, men kan stadig følge med i behandlingen.

Ved hjælp af mine blide berøringer, primært på stykket mellem korsbenet, den nederste del af ryggen, samt op til skuldre, nakke og kraniet, afspændes din krop så dybt, at din krop udløser en selvhelbredende mekanisme. Dit nervesystem begynder at hele op og din krop vil genvinde sin naturlige balance.

Jeg giver ikke “bare” en fysisk behandling, men inddrager hele dig og din situation i behandlingen, og hvis der er brug for det, taler vi om din specifikke situation, og du får undervejs nyttige, brugbare værktøjer og inputs, til at ændre din situation med.

Hoved-Ryg-Terapi er velegnet til behandling af:

Stres og stressrelaterede tilstande
Piskesmæld
Hovedpine og migræne
Nakke – skuldre – ryg – og- lændesmerter
Koncentrations- og indlæringsproblemer
Kæbespændinger
Chok og traumer

Ring og hør mere om behandlingen af din specifikke situation.

Helle Philip
Tlf: 26 21 05 12

kranio sakral

Trygge og rare omgivelser

Jeg har efterhånden være til behandling hos Helle Philip flere gange for migræne mv. og går derfra hver gang med et kæmpe smil på læberne. Det er professionelt og resultatgivende behandling hver gang. Ikke mindst er hun nærværende og har stort menneskeligt potentiale som behandler. Får hermed mine allerbedste anbefalinger.
Serdal Benli (Viceborgmester i Gladsaxe kommune)

Piskesmæld & Hjernerystelse

Jeg har i 15 år været ansat på DHIC en Daghøjskole for piskesmældsramte, hvor jeg både behandlede og underviste kursisterne. I min tid hos DHIC har jeg tilegnet mig en stor viden, om de konsekvenser, det kan medføre at få et piskesmæld og/eller en hjernerystelse, samt hvad du som piskesmældsramt kan gøre for at hele din krop op.

Et piskesmæld opstår, når dit hoved bliver kastet frem og tilbage i et kraftigt ryk. Piskesmæld opstår derfor ofte i forbindelse med et trafikuheld og i lignende uheld, hvor hovedet bliver kastet rundt. Halshvirvler, muskler og bindevæv omkring nakke, hals og hoved, kan blive meget skadet af et piskesmæld, og kan for mange betyde, at de har spændinger og smerter i gennem længere tid.

spring-1058479_1920

Når nakken bliver udsat for et kæmpe pres og belastning, ved påkørsel eller et slag, bliver knogler, muskler og bindevæv  påvirket, og atlas knoglen, som er den øverste halshvirvel, der bærer hovedet, udsættes især for stor belastning. Vi kan ikke undgå at bruge disse muskler, og i forbindelse med chokket fra ulykken, der også involverer den 10. kranienerve, er det for mange en længere process at heale op efter et piskesmæld eller en hjernerystelse.

Som udgangspunkt anbefaler jeg altid mine klienter at få blide, omsorgsfulde behandlinger i de første måneder efter ulykken, og det er derfor jeg benytter Kranio Sakral Terapien i behandlingen af piskesmæld og hjernerystelser.
Ved Stress relaterede tilstande anbefaler jeg også blide, trygge behandlinger

Behandlingen

Alle berøringer foregår meget blidt. Med en 10 grams berøring, påvirker jeg vævet og dine muskler. I din nakke og på selve kraniet gør jeg brug af en række teknikker, der giver hjernevæsken mere plads til at cirkulere. Der vil herefter komme mere ilt og næring rundt i hjernen, som herfra kommer videre til hele kroppen. Ved at optimere din hjernes funktion, vil det derfor indirekte påvirke resten af din krop.

Ved specifikke symptomer som f.eks rygsmerter, giver jeg dette område ekstra opmærksomhed, og tilføjer behandlingen en let bindevævsmassage. Vævet omkring disse spændiner responderer hurtigt, og der vil komme en dyb afspænding af området.

Efter en hjernerystelse

Jeg kom til Helle Philip via min søster. Hun startede der på grund af en hjernerystelse hun havde pådraget sig. Jeg havde selv tidligere fået en hjernerystelse, men kendte ikke til nogen behandlingsform. Jeg startede hos Helle og det var så utrolig behageligt og trygt. Jeg har nu kommet der over en periode og det er virkelig noget jeg sætter stor pris på. Min krop og hoved virker så godt på behandlingerne.
Hanne

 

kranio sakral terapi

Nænsom & Blid

Den lette og nænsomme tilgang til kroppen gør, at jeg som behandler kan få dig til at afspænde og slappe af, som du måske aldrig før har oplevet. Når du modtager Kranio Sakral Terapi er du derfor ikke på “Vagt”, men vil langsomt komme i en næsten meditativ tilstand. Du kan dermed slippe kontrollen, og bare tage imod, og lade din krop om at heale op.

Chok & Traumer

Jeg har arbejdet med problematikker omkring stress, piskesmæld, chok og traumer i mere end 21 år. Mange af mine klienter har haft ubearbejdede chok og traumer, som de ikke altid har været bevidste om. I Kranio Sakral Terapi behandlingen giver jeg dig mulighed for langsomt at vende tilbage til at mærke din krop. Dermed får din krop bedre mulighed for at hele de uforløste chok og traumer, der stadig er fastlåst i din krop. Når du bedre kan mærke dig selv og din krop, vil du også blive bedre til at tage de fornødne hensyn til dig selv og din krop i løbet af helingsprocessen. Jeg giver dig via, Kranio Sakral Terapien, en bedre føling for hvad din krop har brug for, så du hurtigere kommer igennem helingsprocessen.

Kroppen vil gøre alt for at hele op, men det kræver, at der er energi til det, og ved stress, chok og traume tilstande, går energien til at være i en konstant tilstand af Forsvar, Flugt eller Kamp.

EFT (Emotional Freedom Tecnique) for traumer, er en serie af tappinger på ansigtet og på kroppen, der på en let måde arbejder med reetablering af dit energisystem i kroppen, via meridianbanerne. Jeg kombinerer ofte Kranio Sakral Terapien med EFT, så du selv lærer at benytte teknikken i din hverdag. Derudover tilføjer jeg enkelte punkter og berøringer fra Access Bars behandlingen, der har en fantastisk virkning på stress og tankemylder.

PriserKRANIO SAKRAL TERAPI

BEHANDLINGER

1 Behandling

3 Behandlinger betales samtidig

Tilbud til nye klienter ca. 60 min (1.gang du kommer)

Børnebehandling ca. 45 min.

PRISER

900 kr.

2.100 kr.

550 kr.

500 kr.

VARIGHED

60 min.

3×60 min.

45 min.

ca. 45 min.

Se dato for næste ledig tid til Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi på Præstøgaard

Hvis du ikke kan få tiderne til at passe for dig, så ring på Mobil 26210512 eller skriv til HellePhilip@hotmail.com