Udtalelser – Præstøgaard

Udtalelser fra Rekreations gæster


Tusind tak for nogle fantastiske dage! Kære Helle. Tak for din fine måde at “omgå” dine gæster på. Tak for fantastiske behandlinger der gav mig mulighed for at slippe alt det gamle og med kriller i maven sige goddag til en ny version af mig. Tak for mange redskaber jeg kan bruge hver dag og som netop vil bidrage til den nye version�

Det er de bedste penge, jeg længe har brugt på mig selv�
Kæmpe anbefaling herfra!
Mette Mørkgaard

5 Stjerner
Et ophold på Præstøgaard er en lise for sjælen. Alt lige fra Helles rolige og omsorgsfulde væsen til hendes skønne behandlinger – fra de dejlige omgivelser til den lækre mad – alt sammen er bare med til at give sådan en god ro indeni.
Jeg vil klart anbefale Præstøgaard, når du har brug for at komme ned i gear. Men også hvis du blot vil forkæle dig selv.
Susanne Madsen

Præstøgaard er et dejligt og roligt sted, hvor jeg egentlig bare har lyst til at blive hængende, meditere, nyde livet og roen, og støtte min heling som næres af sund mad og en rørende gæstfrihed.
Stilheden og rammerne er helt unikke, og udgør sammen med en nænsom behandling hos Helle Philip, det bedste man kan give sig selv efter f.eks. en hjernerystelse.
De gode bade bliver meditative og teen nydes mens man kigger ud over markerne, på dyrelivet eller indtager en af de mange udendørs siddepladser langs gårdens fire længer.
Jo, jeg faldt til ro – adskilt fra hverdagens trummerum mærkede jeg kroppens respons uden de mange overstimulerede indtryk fra dagligdagen hjemme. Det var faktisk ikke svært at mærke, at kroppen reagerede positivt på behandlingerne og opholdet.Som del af familie på 4 er der altid gang i den fra morgenstunden og det har været vanskeligt at restituere hjemme efter en arbejdsskade med hjernerystelse og en nakkeproblematik.
Nu synes jeg, at jeg har fundet det sted hvor jeg kan tage hen, og hvor det fungerer for mig både fysisk/praktisk og mentalt.
Hele pakken med infrarød, behandlinger og restitution er den bedste kombination og gave man kan give sig selv.Opholdet på gården giver på alle måder mening og samtidig ny energi og kræfter til at vende hjem til hverdagen med nye redskaber, bedre helbred og et fornyet håb.
Tak for din vejledning, behandling og indlevelse”
Trine

Jeg har tilbragt en weekend på Præstøgaard, og det var en virkelig dejlig oplevelse. Jeg blev modtaget af Helle med en lækker kop æblethe og hun gav sig god tid til at snakke med mig og vise tilrette.
Jeg fik et smukt værelse, det blågrønne, med udsigt langt ud over markerne. Jeg blev serviceret med den mest nærende og lækre hjemmelavede mad, lige efter ønske, både morgen, middag og aften.
Jeg modtog en kranio sakral behandling, som ikke kan beskrives ordentligt. Det skal opleves, men Helles ro og blide væsen opleves meget omsorgsfuldt, og jeg var fuldstændig afslappet og glad bagefter.
Kan også anbefale en tur i den infrarøde sauna.
Jeg kommer helt sikkert igen.❤️
Tine

Udtalelser fra B&B gæster

Fantastisk sted – fantastiske omgivelser –
af ❤️ tak for et fantastisk ophold
Carsten Westh

Min mand og jeg overnattede for nylig. Det er et dejligt afslappet og fredfyldt sted med god stemning, dejlig morgenmad og virkelig sød værtinde at tale med.
👌🏻🙏🏻
Eva Lene Brandt

Helle & hendes sted – er et healende univers♥️
Susan

Udtalelser fra Wellness Weekend gæster

Vidunderligt sted med ro, natur og omsorg!
Vi må derned igen!
Pernille Reenberg

Kære Helle
Tusind tak for et fantastisk ophold, som var det lige det, jeg havde brug for, midt i en travl og hektisk hverdag.
Dit dejlige rolige væsen, energien på gården og ikke mindst de fantastiske omgivelser gav et ophold , jeg vil huske meget længe.
Jeg følte mig enormt forkælet, både af den meget lækre mad du lavede til os, timerne i den infrarøde sauna og de skønne fodbade.
Du har givet mig nogle redskaber med hjem, som jeg bruger aktivt, og det er med til at fastholde roen i hverdagen.
Jeg glæder mig til næste gang vi ses 😊
Christina

Kære Helle

Tusind tak for et helt igennem fantastisk retreat-ophold på Præstøgaard i skønne og rolige omgivelser. Det er en lise for krop og sjæl at være i dit lille paradis og blive forkælet både fysisk og sjæleligt, med walkmeditationer i din vidunderlige sansehave, fodbade, infrarød sauna, gåture i den omkringliggende skønne natur, fællesbehandlinger, individuelle behandlinger, male Mandalaer og nyde din meget lækre og veltilberedte mad, kage og ikke mindst smoothies.
Jeg anbefaler på det varmeste et ophold på Præstøgaard – prøv det! Gør noget godt for dig selv 😊
Jeg kommer i hvert fald igen 😊

Kærlig hilsen
Pernille

Kære Helle

Da jeg ankom i fredags var jeg så meget oppe i mit hoved pga. pres. Den transformation, jeg oplevede i lørdags efter din behandling var simpelthen magisk. Jeg kom helt ned i kroppen og havde en skøn følelse af lethed og optimisme. Du har så meget engle-energi, at jeg følte, jeg bare flød med.
Kan man få den følelse på flaske? 😉 Kunne jeg bare få lov at sidde i dit græs og se ud over markerne, høre fuglene og mærke brisen i ansigtet? 🙂
Dit sted har den lækreste energi og komplet ro – det var så dejligt for både krop og sjæl at blive ladet op.
Talte lige med Mette om, hvor råt det er at komme direkte tilbage til en krævende hverdag efter at have været i roligt nærvær.

Tak for din omsorgsfulde måde at være på, kære Helle. Jeg må tilbage på Præstøgaard, når pengepungen tillader det.
Caroline

Kan kun anbefale et ophold hos Helle. Det er en så dejlig afslappet atmosfære at være i. Helle er den perfekte værtinde, så bare kom afsted😊
Tina

Udtalelser fra brugere af mine meditationer

“Kære Helle

Tusinde tak for den tilsendte meditation.
Jeg har rigtig meget glæde af den.
Den giver mig den indre ro jeg har brug for.
Bruger den dagligt.

Mange hilsner Birgit”

Tilbagemeldinger fra kursister på Præstøs Alternative Højskole, samt Meridian Tap

“Kære Helle
Mange tak for et godt kursus med tapping. Du er en super dygtig formidler.
Jeg har lært mange brugbare redskaber af Helle – og det er jeg taknemmelig for. ” Michael