Seminariet om Kontakt og Kommunikation med Kroppen – adgang med det samme – Præstøgaard

Seminariet om Kontakt og Kommunikation med Kroppen – adgang med det samme

18dec2021
31dec2022

Seminariet om Kontakt og Kommunikation med Kroppen

At Hjemme fra din PC, Mobil eller IPad

325 kr.

Vil du være med på; Seminariet om Kontakt og Kommunikation med Kroppen?

"Seminariet om kontakt og kommunikation med kroppen" vil du lære at slippe, det der ikke tjener dig længere, det der ikke gør dig glad og gør at du har lethed i din krop.

I disse tider, er der rigeligt, der kan trække os ned, så hvad nu, hvis du kan lære metoder og teknikker, der gør, at du altid vil vide, hvad du kan gribe efter, for at ændre de situationer, der trækker dig ned!

Hvad har der været situationer i din barndom, hvor du fik at vide, det du fornemmede om din krop, blev gjort forkert, og som konsekvens af det, har lukket af for din egen intuition og fornemmelse for, hvad din krop har brug for?

Holdninger og meninger begrænser os, og vi er blevet stærkt tilknyttet til disse holdninger og meninger, så vi næsten ikke kan tage anderledes valg.
Vi er ikke vant til at kunne vælge, mange er vokset op med få valg, og det er ukendt at skulle åbne op for paletten og tage anderledes nye valg.

Vi lever et liv hvor vi ikke kan se udover kanten, til de uendelige valgmuligheder.
Vil du være villig til at lukke op nu? Hvis JA - så vær med på Seminariet og luk op for endnu flere muligheder.

Kom med på Seminariet med de 3Ké´r

"Seminariet om Kontakt og Kommunikation med Kroppen" er optaget på forhånd og klar til dig ❤

Emnerne på seminariet er:

  • Hvordan barndommen har sat spor i os

  • Clearings af alle de holdninger og fordømmelser vi kan have lagt på os selv, for ikke at lykkes med at trives i vores krop, og dem vi har taget til os fra andre

  • Super skønne metoder, til at Du NU kan kommunikere med kroppen

  • Healings teknik, Spontanious Transformation Healing, som du kan bruge igen og igen, der vil sætte dig fri for tidligere oplevelser af at være blevet gjort forkert, når du ville vælge det, der var godt for dig.

Du har adgang til det hele, med det samme, og lige så længe du har brug for det ❤

Her er 4 lydfiler og en masse ekstra inputs, lige til at gå i gang med ❤

Pris: 325 kr.

Du aktiverer linket herunder, betaler, og du får siden med hele Seminariet sendt til din email 🙂 ❤

Ja Tak til:
Seminariet om Kontakt og Kommunikation med Kroppen

En tilbagemelding på en af Lydfilerne:
Hej Helle. Tak for clearingerne - puha sikke en forandring!! Tror lige jeg skal høre den nogle gange - Har godt nok gået og "købt ind i en masse krops-fis" og min stakkels krop har bare måtte stå model til så meget både fra egen og andres side. Så nu er der en chance for at vende det energetisk.. perfekt timing!! Tak og smuk dag til dig,

Jeg glæder mig til at have dig med på Seminariet, og skriv endelig , hvis du har spørgsmål.

Med kærlige hilsener

Helle Hollm Phiillip 

 

Vil Du gerne være ven med din krop, og blive bedre til intuitivt (og ikke fra hjernen af) at vide, hvad din krop har brug for?

Det kan være, at du faktisk ikke ved, hvordan du tager andre valg - hvordan du bryder med det tunge, trætheden, overspisning, skyld & skam, holdninger og meninger, der kun dræner dig 🙁

Vidste du, at når du vælger det, kroppen virkelig har brug for, uden fordømmelser og fordømmelser, så booster du dit helbred, du bliver glad, du trives og får mere energi

Tiden er til at vi slipper, og vi kan gøre det lettere end tidligere, - så hvis du tænker, at du skal ind og mærke alt det TUNGE før du kan slippe, så nej.
Vi gør det sammen på en Healende, omsorgsfuld og kærlig facon, og du lærer værdifulde værktøjer, du kan anvende på alle aspekter af dit liv ❤

www.HellePhilip.dk

www.Præstøgaard.dk

www.Coaching-Online.dk

 

Der er 100 pladser tilbage.

Leave Comment