Natur Healer Uddannelsen Modul 1 – Præstøgaard

Natur Healer Uddannelsen Modul 1

28mar2019
01apr2019

Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Vil du være med til at gøre en forskel med klimaændringer, og stigende forurening?

At Præstøgaard - Rekreation - Intuitivt Healing

Jungshovedvej 39A 4720 Præstø

6.215 kr. inklusiv moms, logi/kost/undervisning og materialer

Helle Philip / Mobil: 26210512 Mail: HellePhilip@hotmail.com

Natur Healer Uddannelsen på Præstøgaard

Kunne du tænke dig at få hjælp og inspiration til at finde dine evner frem for at heale Moder Jord?
Og værktøjer til at DU kan blive healet op af naturen?

I disse tider er der stor brug for os, der på en eller anden måde, bliver berørt af, at der er så store klimaændringer og den tiltagende forurening.

Måske føler du dig foruroliget og handlingslammet, når du hører om, hvad der sker med klimaet rundt omkring i verdenen! Og hører, hvad det har af betydning for millioner af mennesker.

Måske bidrager du allerede på en eller anden måde til naturen, til Moder Jord. Og det vil jeg sige dig en stor TAK for.

Men hvis du har det som så mange andre (og mig selv inklusiv i perioder) så ved du måske ikke rigtig, hvor du skal tage fat?

Hvad ville bidrage størst muligt? Hvilke specielle evner har du? Har jeg evner i den retning vil du nok spørge dig selv om!

Jo, når du er blevet trukket herind på denne side, så ved jeg, at du har specielle evner, som ligger og lurer, og gerne vil bruges, til fordel for os alle, og vore Jord. Til at begynde en Healingsprocess af Naturen og af DIG selv fra Naturen.

Og det er her jeg kommer ind med min helt nye uddannelse formet til dig, som et kald fra Moder Jord:

                                                      NATUR HEALER UDDANNELSEN

Med de metoder, værktøjer og indsigter, jeg vil indvie dig i på de 6 moduler, ved jeg, at DU vil finde dine evner frem!

        Der er 3 grundkurser, hvor du begynder med modul 1

 • Du vil opleve, hvor meget mere fri du er i naturen, når du har været på dette kursus, og du ved helt præcist:

  Hvad du kan bidrage med til Jorden, Naturen og Menneskeheden, når kurset er slut!
 • Hvad betyder det for dig og for Naturen, de holdninger, synspunkter og fordømmelser du har?
  - du bliver helt klar på, og inspireret til at vælge en anden tilgang efter kurset! En fordømmelse er en energi, der sætter sig i det vi fordømmer, og giver næring til det vi ikke vil have skal ske.
 • Hvad vil det sige at MODTAGE? Og hvad vil det sige at GIVE?
  - du vil åbne op for denne uendelig energi strøm af at GIVE og MODTAGE. Vi har efter mange livs erfaring lukket mere og mere af for at modtage og at give, når vi har oplevet at det vi fik ikke var rart, eller det vi gav, ikke blevet taget imod.

 • Du lærer  Implant Band - et af punkterne fra Access Bars, der åbner dig op for at give og modtage mere, og slippe dine holdninger, meninger og fordømmelser, de steder du er villig til det. Super dejlig teknik at kunne. Giver mere luft omkring dig, og skarpere bevidsthed.
  Du vil modtage og give flere gange i løbet af kurset, (kun Implant Band, da hele Access Bars behandlingen, kræver en speciel kursusdag, som jeg ikke underviser i mere).

 • Naturen er i høj grad bevidst - Hvad siger du til at lære at modtage beskeder fra træerne? Hvilke budskaber har de til dig?
  Alt har energi og bevidsthed i sig, og i disse år, forskes der specielt i træernes kolossale bevidsthed, og interaktion med andre træer omkring sig.

 • Energetic Transformation (ETIM) er en powerful energi, min datter Lea Philip har udviklet, og jeg har fået lov til at lære Dig at anvende den på naturen. Energien går ind, der hvor der er behov for en ændring, og fornemmes lys og let, med stor healing og glæde i sig.

 • Walkmeditationer om morgenen
  - her lærer du at åbne dine sanser - og anvende de værktøjer du lærer på kurset. Du lære at Modtage fra Naturen og Give igen. Blive inspireret, og åbne dig endnu mere for din egen intuition og din sjæls stemme.

 • Aftenmeditationer og Visualiseringer
  - her bliver du guidet til at modtage din egen kapacitet, til at Heale Naturen og Blive Healet af Naturen. Vi vil sammen spotte ind i energien omkring Jorden og Naturen, for at Heale, og ændre det der er klart til blive healet. Vi modtager i øjeblikket, større og større kapacitet fra Universet til at ændre energier, slippe det der ikke fungerer længere og bane vejen for at andre igen, kan være med i denne bølge.

 • Soul Body Fusion modtager du hver dag, og får efterfølgende adgang til Guidet lydfil (i 3 mdr.) så du fortsætter med at invitere din sjæl til at forene sig med din krop. En dejlig oplevelse, der inviterer vores krop til at være mere i Nuèt og med Sjælens høje fine vibrationer, til at heale kroppen.

 • Som en Gave fra mig, for at dit kursus er dejligt for din krop, får du fri adgang til den Infrarøde Sauna under kurset.
  Infrarød varme, er meget afgiftende, udrensende, og afstressende at ligge i. Du har Solo Saunaen for dig selv, og har hovedet ud af saunaen, så du kan sved uden at få åndenød 🙂

 • Du får adgang til Online Portalen "Klubben for Vækst" i 3 måneder
  Her er over 40 videoer med  meditationer, sjove og anderledes værktøjer,  EFT - Energi Tapping af meridian banepunkter, Soul Body Fusion - samt Walkmeditationer fra Præstøgaard
 • Du får indsigt i, hvad du har af specielle evner i forhold til naturen og Moder Jord

Du kan vælge at tage kurset som et internat, hvor du bliver her på Præstøgaard igennem hele kurset, eller du kan vælge at tage frem og tilbage.
Vær dog opmærksom på, at vi begynder kl. 8 med Walkmeditation hver morgen.

                         

Du får Diplom for gennemført Natur Healer Uddannelse Modul 1

Modul 1, 2 og 3 er Grundkurserne for at tage de efterfølgende Moduler!

Priser:
Indkvartering på enkelt eller flersengs værelser, fuld forplejning, samt undervisning og materialer:
6.215 kr. inklusiv moms
(du har mulighed for at dele beløbet op)

Fuld forplejning, samt undervisning og materialer:
4.750 kr. inklusiv moms
(du har mulighed for at dele beløbet op)

Ved gentagelse af et kursus får du 2.000 kr i rabat

Der er 10 pladser tilbage.

Leave Comment