Natur Healer Uddannelsen Modul 2 – Præstøgaard

Natur Healer Uddannelsen Modul 2

11 - 15apr2019

Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Hvilket Kraftdyr er hos dig, som du kan trække på? Naturvæsener - vil du udforske det?

From Torsdag kl. 18:30 until mandag kl. 14

At Præstøgaard - Rekreation - Intuitivt Healing

Jungshovedvej 39A 4720 Præstø

6.215 kr. inklusiv moms, logi/kost/undervisning og materialer

Helle Philip / Mobil: 26210512 Mail: HellePhilip@hotmail.com

Der er 3 grundkurser, hvor du begynder med modul 1 og fortsætter nu med Modul 2

 • Du vil opleve, hvor meget mere fri du er i naturen, når du har været på dette kursus, og du ved helt præcist:

  Hvad du kan bidrage med til Jorden, Naturen og Menneskeheden, når kurset er slut indenfor Modulets emne.
                            Modul 2  - Naturvæsener - Kraftdyr

Du vil efter kurset opleve, at du aldrig vil føle dig alene, når du færdes i naturen. Når du har været på dette kursus, ved du helt præcist:

Hvilken kapacitet har du med at kommunikere med naturvæsenerne,  - hvordan du kommunikerer med dem, hvad de kan hjælpe dig og Moder Jord med. De venter bare på, at vi kontakter dem.
De Kraftdyr som du har, vil under kurset vise sig for dig, og du vil være bekendt med, hvilken Healingskraft de har til Dig.


Du kan vælge at tage kurset som et internat, (ligesom Modul 1), hvor du bliver her på Præstøgaard igennem hele kurset, eller du kan vælge at tage frem og tilbage.
Vær dog opmærksom på, at vi begynder kl. 8 med Walkmeditation hver morgen.

Programmet er følgende:

 • Hvad betyder det for Dig og for Naturen, de holdninger, synspunkter og fordømmelser du har?
  Vi tager emnet op igen fra Modul 1
  Hvilke erfaringer har du gjort dig med denne bevidsthed siden sidst? Jeg ved, der er forskellige lag i vores holdninger, der kan trænge til endnu mere lys på. Vi har levet med dem i mange liv og vi er blevet så familiære med at leve med disse holdninger/fordømmelser, at det næsten føles tomt uden dem. Du bliver gjort parat til at slippe endnu flere!
 • Hvad vil det sige at MODTAGE? Og hvad vil det sige at GIVE?
  Har du oplevet nogen ændringer siden sidst? Har du modtaget noget? Givet noget? Der var helt utænkeligt tidligere, at du ville Modtage eller Give? Via intentionen lukker vi op for endnu mere! Lukker op så vi kan modtage energien fra Naturvæsenerne omkring os.
 • Du får opfrisket Implant Band - et af punkterne fra Access Bars, der åbner for at give og modtage mere, og slippe dine holdninger, meninger og fordømmelser de steder du er villig til det.
 • Du lærer hvordan du kan kontakte Naturvæsener og spørge  om deres hjælp. De er omkring os i naturen, og venter på at vi kontakter dem. Unicorn - Alfer - Engle - Feer - Vi udforsker nauturvæsenerne, der har sit liv her omkring Præstøgaard.
 • Mal og tegn dine Kraftdyr og Naturvæsenerne, som du oplever dem. Vi vil under kurset gøre brug af alle vores sanser for at modtage, - et af dem er at male (der er ingen forventninger til dine male/tegne evner - det skal være sjovt).
 • Energetic Transformation (ETIM) er en powerful energi, min datter Lea Philip har udviklet, som vi også på dette modul gør brug af, når energien kalder på at blive brugt.
  Energetic Transformation går ind, der hvor der er behov for en ændring, og fornemmes lys og let, med stor healing og glæde i sig.
 • Walkmeditationer om morgenen - Naturvæsenerne omkring os
  Her lærer du at åbne dine sanser - og anvende de værktøjer du lærer på kurset. Du lære at Modtage fra Naturvæsenerne og Give igen, hvad de har brug for. De daglige Walkmeditationer vil inspirere, og åbne dig endnu mere for din egen intuition og din sjæls stemme.
 • Aftenmeditationer og Visualiseringer - Emne Kraftdyr
  Her bliver du guidet til at modtage dine Kraftdyr, til at Heale dig  og Heale Naturen. Vi vil sammen spotte ind i energien omkring Naturvæsener, for at høre, se eller fornemme, hvilke budskaber de har til os.
  Hvilke tidligere liv, kan du trække på nu, hvor du var i større kontakt med Naturvæsenerne?
 • Hvordan kan du bruge dine evner fremadrettet? Hvor? Hvordan? Vi tuner os ind i energien af, hvornår og hvordan, du bedst muligt for dig selv og for Naturen kan gøre brug af din kontakt til Naturvæsenerne, til at være med til at Heale naturen og Heale dig selv op.
 • Soul Body Fusion modtager du hver dag, og får efterfølgende adgang til Guidet lydfil (i 3 mdr.) så du fortsætter med at invitere din sjæl til at forene sig med din krop. En dejlig oplevelse, der inviterer vores krop til at være mere i Nuet og med Sjælens høje fine vibrationer, til at heale kroppen.
 • Som en lille Gave fra mig, for at dit kursus er dejligt for din krop, får du fri adgang til den Infrarøde Sauna under kurset.
  Infrarød varme, er meget afgiftende, udrensende, og afstressende at ligge i. Du har Solo Saunaen for dig selv, og har hovedet ud af saunaen, så du kan svede uden at få åndenød 🙂
 • Du får adgang til Online Portalen "Klubben for Vækst" i 3 måneder efter kurset.
  Her er over 40 videoer med  meditationer, sjove og anderledes værktøjer,  EFT - Energi Tapping af meridian banepunkter, Soul Body Fusion - samt Walkmeditationer fra Præstøgaard. På denne Portal vil du også være muligt for dig at genopfriske nogle af de metoder, vi gør brug af på kurset.
 • Du får Diplom for gennemført Natur Healer Uddannelse Modul 2

Priser:
Indkvartering på enkelt eller flersengs værelser, fuld forplejning, samt undervisning og materialer:
6.215 kr. inklusiv moms
(du har mulighed for at dele beløbet op)

Fuld forplejning, samt undervisning og materialer:
4.750 kr. inklusiv moms
(du har mulighed for at dele beløbet op)

Ved gentagelse af et kursus får du 2.000 kr i rabat

Du kan læse mere om de enkelte kurser her på siden:

Natur Healer Uddannelsen på Præstøgaard

Jeg glæder mig til at se dig på kurset, og når du først har tilmeldt dig, sender jeg dig en faktura på kursusprisen.
Du vil ca. 14 dage inden kursus start få programmet tilsendt.

Kærlig hilsen

Helle Philip
Præstøgaard
Jungshovedvej 39A
4720 Præstø

Modul 1, 2 og 3 er Grundkurserne for at tage de efterfølgende Moduler!

Der er 10 pladser tilbage.

Leave Comment