Meridian Tap – Hvilket forhold har du til mad? – Præstøgaard

Meridian Tap – Hvilket forhold har du til mad?

04 - 27maj2018

Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

Trøstespiser du? Bruger du al for meget energi til at spise/ikke spise?

From kl. 16.00 until 18.00

At Præstøgaard

Jungshovedvej 39A Præstø 4720

1. fredag eller søndag er Intro (25kr) efterflg. 3 søndage er prisen 950 kr.

Helle Philip / Mail: HellePhilip@hotmail.com Mobil: 26210512

Meridian Tap -Hvilket forhold har du til Mad?

Vil du lære en revolutionerende ny teknik indenfor Meridian Tapping til at heale dit forhold til mad op? Måske du trøstespiser? Spiser ved at kontrollere dig selv? Udfører selvsabotage, når du har besluttet, at du vil spise på en bestemt måde efter bestemte retningslinjer, og du så efter 2 dage, sabotager dig selv?

Jeg har selv en spiseforstyrrelse, og det har taget mig mange år at anerkende, at det var det jeg sloges med. Jeg brugte så meget energi på, hvad jeg måtte spise, og når jeg så ikke spiste efter det jeg havde besluttet, ja så var jeg fuld af skyld, og det gav grund til endnu mere spiseri.

Da jeg fandt frem til Meridian Tap, og lærte denne helt specielle teknik  at tappe på Merdian Bane punkterne, er  mit forhold til mad ændret sig radikalt. Jeg kan stadig have dage, hvor det er udfordrende, og de gamle mønstre stikker næsen frem - men nu kender jeg til at kunne ændre det ret hurtigt.

Det vil jeg rigtig gerne lære dig, så du også kan opleve den frihed det giver at have et naturligt og afslappet forhold til mad!

Den første gang vi mødes er enten fredag den 4. maj eller søndag den 6. maj til INTRO, hvor du vil lære om de meridian punkter vi skal anvende, når vi går i gang med at heale vores forhold til mad op. Der er desuden en masse overbevisninger, holdninger, meninger og fordømmelser, som sidder som en hæmsko for os at blive frie af dette mønster.

  1. Du lærer at udføre Meridian Tap på dig selv
  2. En metode til at kommunikere med din krop, fremfor at kontrollere dig selv
  3. Lære teknikken,  - til at ændre dit trøstespiseri!

Hvis du vil fortsætte de 3 efterfølgende søndage, så vil vi yderligere tage fat på:

Din TRANG TIL - LYST TIL - AFHÆNGIGHED af mad - og hvordan vi ændrer det ved Meridian Tap. Kender du det, at du ikke kan styre dig selv, at du må spise bestemte madvarer, slik eller andet guf, og du vil tage meget langt for at få fat i det, hvis du ikke lige har det i huset.

SELVSABOTAGE - Hvad har det rod i? Hvordan får du ændret det? Og vi healer det op ved Meridain Tap og en hel speciel Teknik.
Kender du det at du har besluttet dig at f.eks at spise sundt og motionere, eller andre ideer du har fået, og efter 2 dage, allerhøjst en uge, så får du saboteret dig selv, så du dropper de gode intentioner du havde.

FØLELSESMÆSSIG SPISNING -  Hvilke typiske situationer er der, hvor du må have noget at spise? Og du kan ikke styre dig selv! Vi bruger maden som en trøster, for følelser, der ligger under, som vi ikke kan magte at føle - og så dulmer denne mad så dejligt.

Vi kommer omkring det hele på en meget rolig, healende og omsorgsfuld facon, imens du gør brug af "Meridian Tap"

Tilmeld dig nederst på siden til INTRO om Mad - Pris 25 kr. til kaffe/te og kage eller send en mail til mig.

Denne Meridian Tappe teknik har for første gang lært mig, at have et naturligt forhold til mad. (jeg vil fortælle dig min historie om mad, når du kommer første gang).

Jeg har et nyt emne indenfor Meridian Tap hver måned, hvis du er nysgerrig på de andre emner er de HER:

Maj: Mad - Overspisning - Tvangsspisning - Trang til bestemte madvarer -

Juni: Smerter - Ubehag i kroppen

August: Bliv Fri og Vær Dig - begrænsninger - mønstre - holdninger


Maj: MAD og Spisning
Kender du til det, at du får spist for meget? Eller at du simpelthen ikke kan levne? Du må spise det hele på tallerkenen, i posen eller i skålen!
Eller at du har så meget lyst til en bestemt type mad eller slik, at du simpelthen ikke kan styre dig?
har du prøvet adskillige "Kure" uden at få de resultater du gerne vil have?

Vi kommer omkring det hele på en meget rolig, healende og omsorgsfuld facon, imens du gør brug af "Meridian Tap"

Juni: Smerter og ubehag i din krop
Har du smerter i din krop? Har du mærkelige fornemmelser i din krop? Har du prøvet andre metoder uden at de har hjulpet?
Du lærer "Meridian Tap" så du kan ændre det, og nå ind til selve kernen af det der forårsager ubehaget. Som regel er der tråde tilbage til tidligere oplevelser, og det tager vi fat på, på en meget rolig, healende og omsorgsfuld facon, imens du gør brug af "Meridian Tap"

August: Bliv Fri og Vær Dig
Ved du, at du kan være mere end det du er? At du holder dig selv tilbage for virkelig at stråle, for virkelig at være den du i virkeligheden er!
Vi har alle lært at holde os tilbage, - ikke at være for meget, - ikke at have albuerne fremme - ikke høres men kun ses ......osv osv
Er tiden nu til at du vil ændre det?
Vi se på hvilke tråde det har tilbage i dit liv på en meget rolig, healende og omsorgsfuld facon, imens du gør brug af "Meridian Tap"

 "Meridian Tap" er en super speciel teknik til at heale dig op og du lærer den til at anvende på dig selv!

Hver måned holder jeg den 1. søndag i måneden en Intro - (koster 25 kr. til Kaffe/te kassen)

Hvert modul på 3 søndage koster: 950 kr. inklusiv en masse lydfiler, og skriftligt materiale, der vil støtte din process!

Tid:
kl. 16.00 til ca. 18.00

Hvis du har spørgsmål, så skriv eller ring gerne til mig:

Helle Philip
Mobil: 26210512
Mail: HellePhilip@hotmail.com

 

There are 2 people coming.

Der er 8 pladser tilbage.

Leave Comment