Slip Dig Selv Fri – Weekendkursus – Præstøgaard

Har du begyndede stress og spændinger?

Har du begyndende stress? Oplever du spændinger og ubehag i kroppen? Måske har du begynde hovedpine og har svært ved at sove!

Når din krop begynder at sige fra, så er det på tide at lytte til den, og lære at gøre noget andet.
Er det nu, du gerne vil have en ændring?

På dette kursus vil du få mulighed for at gå i dybden med din krop og de ting der har sat sig fast i dig, så du i tide inden din tilstand bliver kronisk, får lært nogle værktøjer du kan bruge i din dagligdag.

På kurset vil du:

  • Lære “Ryst dine spændinger væk”, som er yoga lignende øvelser, der får din krop til at ryste/sitre
  • Blive guided i Spontantious Transformation
  • Modtage 2 Soul Body Fusion behandlinger
  • Lære EFT, Emotional Freedom Technique, tappeteknik
  • Samt lære en masse værktøjer til at kommunikere med din krop, meget let anvendelige.

Praktiske informationer

Tid:
Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 10 – 16

Pris:
2.499 kr. inkl. frokost begge dage, te, kaffe, snacks og manualer.

Sted:
Jungshovedvej 39A
4720 Præstø

Overnatning:
455 kr. inkl. morgenmad søndag (og hvis du vil have aftensmad lørdag, er det yderligere 149 kr.)
Mens du er her får du ekstra rabat i den infrarøde Sauna for 95 kr. for 50 min.

StressRelease kropsøvelser

“Ryst dine spændinger væk”  er øvelser, ligner meget yoga øvelser, men er ikke helt det samme. Du står enten i et stræk eller arbejder mere dynamisk med en muskel et par minutter, for at udløse vores naturlige refleks til at sitre og ryste. Denne sitren gør at din krop afspænder, og slipper det, der har været stivnet og sat sig fast i dine muskler og i vævet.

I vores stivnede muskler kan der sidde mange gamle oplevelser, og chok og traumer. Ved at gå med disse rystelser, og lade kroppen gøre hvad den vil, transformerer vi disse oplevelser, og resultatet er, at vi føler os mere frie og hele efter sådan en RYSTETUR 🙂

Jeg har lavet en lille manual til dig, så du også kan bruge dem, når du kommer hjem.

Vi behøver ikke at have voldsomme forfærdelige traumer siddende i os for at have gavn af “Ryst dine spændinger væk”. Vores almindelige dagligdag sætter sine spor i vores kroppe. Forkerte og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, lidt for meget at se til, gør at vi spænder op, stivner og bliver mindre bevægelige.

Det er naturligt for os at sitre og ryste, men da vi har lært at beherske os selv, så sker det sjældent af sig selv, at vi på den måde afspænder vores kroppe ved at begynde at ryste. Små børn gør det naturligt, og dyr gør det konstant.

Når vi ryster giver vi psoas musklen mulighed for at afspænde. Denne muskel giver mange problemer i kroppen, med dårlig ryg, nakke og skuldre spændinger, og andre problemer rundt omkring i kroppen.

Soul Body Fusion

SBF giver din sjæl mulighed for at blive integreret i din krop.

Når vi f.eks har oplevet chok og traumer forlader vi lidt eller meget vores krop. Det har været for svært at blive i kroppen. Kan du forestille dig hvordan det er, at være halvt eller helt fraværende fra sig selv. Hvordan ved vi så, hvad der er godt for os? Hvordan kan du træffe de valg der vil skabe mere for dig?

Ved SBF giver vi din sjæl lejlighed og rum til at fusionere med kroppen, så meget den her og nu er i stand til.
Dit udbytte er en lettere krop, med meget mere energi og lethed i.

Meridan Tap

Du vil lære en udgave af Tapping – udviklet fra Emotional Freedom Tecnique til de situationer, hvor vi ikke har et naturligt forhold til mad og spisning.

Vi arbejder med meridian banerne og tilfører mere energi til din krop,samtidig med at du healer op, og slipper gamle overbevisninger du har haft omkring mad og spisning.

Værktøjer og teknikker

Mange tror at det er hårdt, anstrengende og næsten umuligt at ændre noget som at slippe gamle mønstre, få større lethed med kroppen, give slip på chok og traumer.

På dette kursus vil få du værktøjer der er så lette at anvende, at mange i starten ikke værdsætter dem, fordi vi har lært at det skal være indviklet og svært.

Kom og lær disse fantastiske værktøjer der har ændret så meget for mig, og andre.

Spontanious Transformation Teknik ST

Spontanious Transformation er designet til at transformere traumer,
Jeg er blevet indviet i denne teknik ,så jeg kan coache og formidle denne helt skønne, omsorgsfulde, nærende og healende energi til dig

Vi gør alle brug af forskellige overlevelsesmekanismer, i det øjeblik, der opstår en situation, som er for overvældende for os eller,
hvor de følelser vi har ikke er sikre for os at udtrykke.

Vi skaber forskellige overbevisninger og holdninger ud fra dette øjeblik af traume, som vi beholder, selvom “Faren” er væk.
Vi tror denne overbevisning er sand for os, og bliver mere og mere en måde at være på.

Vi kan slippe disse overbevisninger og de oplevelser vi har haft, som har været alt alt for meget.

Ved hjælp af Spontanious Transformation kan du ændre både dine holdninger, din stress og smerter, og få et liv, der er baseret på det du har lyst til, og ikke
ud fra fastlåste overbevisninger og angst.

Er du nysgerrig, for at finde ud af hvad Spontanious Transformation kan gøre for dig? Kom og få en smagsprøve på kurset.

Energetic Transformations Behandling

Energetic Transformation Behandling er en skøn behandling min datter, Lea Philip, har skabt.

Den er så blid, effektiv og transformerer fastlåste energi i din krop og sind, så du bliver fri til at være den, du i virkeligheden er.

Da jeg kan behandle flere på en gang, er denne behandling oplagt til være med på
“Slip Dig Selv Fri -weekendkursus”.

Se i kalenderen, hvornår jeg tilbyder denne behandling på “Slip Dig Selv Fri -weekendkursus”, og hvornår det er Spontanious Transformation, der er på programmet.

Se dato for næste kursus

Befri Dig Selv - Weekendkursus på Præstøgaard

Der er begrænset antal pladser på hvert hold, så tilmeld dig nu og vær sikker på at du kommer med.

Det har været vildt at opleve, hvordan kroppen kan bevæge sig, ryste og lave vilde bevægelser uden kontrol fra hovedet. Jeg har haft stor glæde af [Bioenergetiske rysteøvelser] da det har forløst en masse jeg har båret rundt på efter en periode med stress.Det at Helle bruger værktøjerne fra Access Consciousness undervejs har været super godt og bidraget til at ændre energien omkring ting som vrede, angst etc. Det har føltes som et bidrag til kroppen indeni og udenpå.

Se og hør mere om øvelserne her:

Se dato for næste kursus

Befri Dig Selv - Weekendkursus på Præstøgaard

Der er begrænset antal pladser på hvert hold, så tilmeld dig nu og vær sikker på at du kommer med.