Om Helle Holm Philip – Præstøgaard

Jeg har altid søgt andre måder at leve på end det der viste sig i mit liv og som jeg så hos andre.

Jeg var ret tidlig til at blive økologisk interesseret. Helt tilbage i 60`erne, var min mor min store inspirator mht økologi og genbrug. Vi havde kompostbunker i baghaven, fik serveret brændenælde suppe, og havde jeg ondt nogen steder, havde hun altid et urt, en suppe, eller andet, der kunne lindre det.

Denne bevidsthed til livet, om, at der eksisterer noget andet, end det konventionelle har ledt mig til at afsøge forskellige behandlinger, og tilgange til at ændre det i mit liv, der ikke længere fungerede.

Jeg vil aldrig stoppe med at afprøve nye metoder. Og mine metoder og værktøjer er blevet så stor en del af mig, så jeg er ikke “bare” en kranio sakral terapeut, socialrådgiver, terapeut, eller coach, jeg er det hele på engang, og tager mine værktøjer og metoder frem, når du kommer til mig og vil have en behandling, en coaching eller en healing.